11/02 Alle seniorenploegen winnen

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

De heren 1 maakten zaterdag de verre verplaatsing naar Kortrijk, het nummer 2 uit de stand.  Atomix start sterk (0-3), maar Kortrijk liet niet begaan wat leidde tot een 14-15 aan de rust.  Op minuut zeven plaatse Atomix een tussensprint (17-20) en liep stelselmatig weg tot 20-26 om uiteindelijk met 29-33 de punten mee naar Haacht te nemen.  Volgende week wacht met de komst van Eynatten terug een topduel. 

De liga nam voor het eerst de maat van een top 3 ploeg.  Atomix startte sterk en kon uitlopen tot 7-2.  Vanaf dan verliep de wedstrijd evenwichtiger.  Atomix benutte zijn ganse bank ten volle en kon zo door sterk verdedigingswerk en een goed sluitstuk Victor Henderix met 22-19 de punten thuis houden.

Vervolgens speelde de regio tegen Duffel.  De ploeg zit in stijgende lijn.  De jongens van trainer speler Cuyt wonnen verdient met 18-15.

De dames sloten de handbalnamiddag in Keerbergen af.  Zij haalden een vlotte overwinning tegen Uilenspiegel (29-7) en kunnen zich gaan voorbereiden op de play-offs. 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews