Wedstrijd Verslagen Dames

16/08 INFO Atomix Heren

Categorie: Wedstrijd Verslagen Dames
Geschreven door André Vertommen
De heren ATOMIX zijn volop gestart met hun voorbereiding. Er wordt stevig getraind : looptrainingen op de Hooiberg en een kracht-en lenigheidsparcours in Haacht stonden al meerdere keren op het menu van de spelersgroep van trainer Zack Ganakby. Ook enkele zaaltrainingen werden afgewerkt onder meer op de driedaagse stage in Bloso Genk. Tijdens deze stage werd even de oversteek gemaakt naar het Nederlandse Geleen waar partij werd gegeven aan het Duitse Rot-Weiss Aachen en aan de plaatselijke gerenommeerde ploeg Sittard. Atomix bleek al over goede papieren te beschikken. Tegen de Duitsers, actief in de regionalliga werd met een 7-tal goals gewonnen en de Nedelanders werden in bedwang gehouden met een billijk gelijkspel als resultaat. 

Lees meer...

Zat 21/03:HC Atomix - DB Gent

Categorie: Wedstrijd Verslagen Dames
Geschreven door André Vertommen

“Dames Atomix winnen verdiend tegen Gent”

Zaterdagavond speelden de dames Atomix hun 2de wedstrijd in de play-offs tegen DB Gent. Atomix, Gent en Brussels spelen deze mini-competitie. Deze drie teams spelen deze nacompetitie met de titel van PO-winnaar als inzet maar voor de rest hangt er weinig aan vast tenzij toch nog een ticket naar eerste ingeval er een ploeg  onverwacht zou wegvallen in de hoogste reeks. Maar van gebrek aan spankracht was er in deze wedstrijd weinig te merken. Beide ploegen gingen resoluut voor de winst en kregen wisselende kansen om de overwinning te pakken.

Lees meer...

Zat 17/01: HC Atomix - HC Bressoux

Categorie: Wedstrijd Verslagen Dames
Geschreven door André Vertommen

Atomix dames behalen knappe overwinning

De dames van Atomix kregen zaterdag HC Bressoux op bezoek in de Wespelaarse sporthal. Winnen van deze Waalse formatie, die 2de staat in de klassering, was belangrijk om in de top vier te blijven en zo in de running voor de play-off plaatsen (eerste 4 na de reguliere competitie). De nieuwe trainster de Deense Michella Schou, die de ontslag nemende Marc Cornelis vervangt, kreeg al onmiddellijk een hele uitdaging voor de voeten geworpen Maar de wedstrijd verliep goed voor de Atomixsters.

Lees meer...

23-11 Dames 1: Gent-Atomix 27-28.

Categorie: Wedstrijd Verslagen Dames
Geschreven door Luc Van Rillaer

Dames gaan gent kloppen

Zaterdagavond trokken de Atomix dames naar de nieuwe sporthal van Don Bosco Gent voor een subtopper. Onderweg trakteerde Ann op haar Gents kot op lasagne.  Het was uitkijken hoe de ploeg de opdoffer van de onverwachte thuisnederlaag tegen Eupen zou verwerken.  Winst was eigenlijk noodzakelijk maar was in Gent nog nooit gemakkelijk geweest. Thomas Peeters was waarnemend coach en zou Mark waardig blijken te vervangen.

Lees meer...

9/11 Dames 1: Eynatten-Atomix 30-21.

Categorie: Wedstrijd Verslagen Dames
Geschreven door Luc Van Rillaer

Zondagnamiddag trokken de atomix dames naar het verre eynatten voor de absolute topper. Beide ploegen hadden amper 1 verliespunt. Atomix kwam meteen voor via Rechterhoek chiara vandenhouten (4) maar helaas zou die voorsprong ook de enige keer in de hele match blijken...

Lees meer...

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews