11/12 Atomix wint van Visé

Na de klinkende overwinning vorig weekend op verplaatsing tegen Eynatten, was vandaag HC Visé op bezoek in de Wespelaarse sporthal. Na een boeiende eerste helft ging de thuisploeg met 2 doelpunten voorsprong de rust in. Veel doelpunten na de pauze zorgden ervoor dat de overwinning nog relatief vlot in Haacht bleef.  Ook de liga en regio wonnen relatief vlot hun wedstrijd.  De dames konden het laken niet naar zich toetrekken.  Vanaf deze week neemt Kristof Briers het over als trainer met als doel de kentering in te zetten.

Atomix stond al gauw 0-2 achter. Via Toon De Vis en Matthias Claes werd de achterstand weggewerkt. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Blaz Rojc scoorde 7 keer tijdens de eerste helft voor de thuisploeg. Na een kwartier wedstrijd stond Atomix 10-7 voor, maar Visé kwam terug tot 11-11. Dan plaatste de thuisploeg een versnelling waardoor het scorebord 15-11 aangaf met nog 3 minuten te spelen in de eerste helft. De bezoekers slaagden er echter in om nog driemaal tegen te scoren. Het was Blaz Rojc die de 16-14 ruststand op het bord zette.

De score in de tweede helft werd geopend door de bezoekers. Na 3 minuten stond het 18-17. Tijd voor de thuisploeg om eindelijk eens in actie te schieten. Een 6-0 tussensprint zorgde meteen voor de 24-17 stand na 9 minuten spelen. De bezoekers probeerden nog wel terug in de wedstrijd te komen. Met nog een kwartier te gaan stond het 27-23. Opvallend vandaag was dat Atomix vanuit iedere positie kon scoren. Dit zorgde ervoor dat er gemakkelijk doelpunten bleven gemaakt worden. Na 22 minuten stond het 35-26. Tijdens de laatste minuten van de wedstrijd werd er wat lakser verdedigd. Het was uiteindelijk Ben Schroven die het laatste Atomix doelpunt maakte. Eindstand 37-31.

DOELPUNTENMAKERS:

H.C. Atomix: Claes Matthias (6), De Leus Levi (D), De Vis Toon (5), Delfosse Laurent (2), Hellemans Rens, Mendes Jasper, Radis Christophe (3), Rojc Blaz (11), Schroven Ben (1), Schroven Wouter (4), Smeijers Erik (3), Hayette Thibaut, Van Haesendonck Gaëtan, Vandeghinste Maurits (2) en El Korchi Yassine.

HC Visé BM Rotarescu Claudio, Klingbiel Corentin, Majaen Jerome (3), Danse Quentin (2), Massat Martin (2), Mormont Thomas, Beckers Emmanuel (2), Vanlooy Loïc (1), Brixhe Pierre (9), Wauters Nicolas (4), Embrechts Robin (4), Dubuc Lucas (2) en Bartholemy Noah (2).

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews