5/11 Atomix knoopt opnieuw met de overwinning aan !

Na de verliezen in de competitie tegen Eynatten en Doornik en het verlies in de beker van België tegen Izegem, was het aan Atomix om vandaag op verplaatsing tegen Visé weer volop voor de overwinning te gaan. Onze jongens waren meteen goed bij de les en gingen rusten met een 12-18 stand. Deze voorsprong werd behouden in de tweede helft waardoor de 2 punten terug mee naar Haacht gingen.

Zoals al vermeld begonnen de bezoekers uitstekend aan deze partij. Maurits Vandeghinste opende de score en ook Wouter Schroven volgde zijn voorbeeld. De thuisploeg scoorde tegen via Nicolas Wauters, maar al snel vonden ook Blaz Rojc en Toon De Vis de weg naar de netten. Van een 1-5 stand na 7 minuten ging het naar een 4-11 voorsprong na een klein kwartier wedstrijd. Het was slechts in de 18de minuut dat de eerste en ook enige tijdstraf viel voor Visé, dat eigenlijk veel agressiever verdedigde dan Atomix. Hiervan werd optimaal gebruik gemaakt en Wouter Schroven lukte de 7-15 na net geen 20 minuten. Tijdens de laatste 10 minuten van de eerste helft kwam de thuisploeg dan toch nog wat terug in de wedstrijd. Pierre Brixhe en Emmanuel Beckers lukten de 12-17. Na nog een doelpunt van Wouter Schroven werd er gewisseld van kant met een toch wel geruststellende 12-18 voorsprong.

 

De thuisploeg startte het best en lukte de 13-18. Blaz Rojc en Matthias Claes tekende voor de 13-20. Noah Bartholemy zette met twee treffers de 15-20 op het bord na nog geen 3 minuten. Van dan af werd er weer wat rustiger gespeeld en was het weer aan Atomix om de voorsprong uit de diepen. Erik Smeijers en Toon De Vis kenden beide een goede periode en zij zorgden voor de 10-puntenkloof. Het scorebord gaf 17-27 na 12 minuten. Van dan af werd er weer wat lakser verdedigd en topschutter van de avond bij de thuisploeg Pierre Brixhe lukte nog enkele treffers. Hij hield zijn team binnen de marge van 10 doelpunten. Mede dankzij enkele tijdstraffen voor de bezoekers en treffers van Jerome Majaen kon Visé zelfs nog terugkomen tot op 6 doelpunten. Maar dan was de wedstrijd al gespeeld want er restten nog slechts 4 minuten op de klok. Blaz Rojc en Wouter Schroven dikten hun doelpunten nog wat aan waardoor de eindstand 28-34 op het bord stond.

 

Deze overwinning zorgt er hopelijk voor dat Atomix weer vertrokken is voor een zegereeks. Afspraak volgende zaterdag 11 november om 20:30 in de Wespelaarse sporthal waar Atomix partij geeft aan Kreasa Houthalen! 

 

DOELPUNTENMAKERS

HC Visé BM: Rotarescu Claudio, Klingbiel Corentin, Majean Jerome (2), Danse Quentin, Massat Martin (1), Wauters Nicolas (5), Embrechts Robin (2), Mormont Thomas (2), Dubuc Lucas (1), Bartholemy Noah (4), Beckers Emmanuel (4), Van Looy Eric, Brixhe Pierre (7), Troquny Julien en Vandyck Adrien.

 

H.C. Atomix Claes Matthias (1), De Leus Levi (D 15min), De Vis Toon (7), Delfosse Laurent, Hellemans Rens (1), Maetens Dario, Mendes Jasper (D 45min), Radis Christophe, Rojc Blaz (9), Schroven Ben, Schroven Wouter (8), Smeijers Erik (5), Hayette Thibaut, Van Haesendonck Gaëtan (1) en Vandegehniste Maurits (2)

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews