Zat 7 Okt Olse Merksem - Atomix Heren 1

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Florian Vertommen

Atomix blijft ongeslagen op verplaatsing!

De heren van Atomix hebben ook hun derde uitwedstrijd van het seizoen gewonnen. Zaterdagavond speelden ze in en tegen Olse Merksem. Na een overtuigend wedstrijdbegin kwam Atomix nooit echt in de problemen en bracht het met een 22-28 eindstand de punten mee naar Haacht.

De wedstrijd kwam maar traag op gang. Het duurde tot de 4de minuut vooraleer Blaz Rojc het eerste doelpunt scoorde. Olse Merksem reageerde via Bazoer Archedley. Erik Smeijers kwam enkele keren tot scoren en ook Matthias Claes wist de weg naar doel te vinden. Onze jongens verdedigden uitstekend en zo stond er na 22 minuten een riante 2-10 voorsprong op het bord. Van dan af verliep de wedstrijd gelijkopgaand. Met nog 4 minuten te spelen stond het 5-13. Atomix liet Merksem echter nog te vaak tegen scoren waardoor de rust werd bereikt met een 10-14 voorsprong.

De tweede helft kon dus nog alle kanten op. Atomix startte het best en zorgde voor de 10-16. Merksem scoorde opnieuw tegen via Archedley: 13-16. Dat was het moment voor Wouter Schroven om zijn kunnen te etaleren. Met maar liefst 7 treffers in de tweede helft zorgde hij er mee voor dat de voorsprong behouden bleef. Zo stond het 16-22 met nog 14 minuten te gaan. De thuisploeg kon nog eenmaal terugkomen tot op 4 doelpunten maar ook Blaz en Matthias waren goed bij de les en diepten de voorsprong terug uit tot 19-27. Het was uiteindelijk Sten Dielen van Merksem die de 22-28 eindstand vastlegde.

Dankzij deze zege staat Atomix op een mooie 2de plaats na een kwart van de competitie. Er werd slechts één keer verloren van Doornik. Volgende week zaterdag staat alweer de confrontatie met Eynatten op het programma om 20:30 in de Wespelaarse sporthal.

DOELPUNTENMAKERS:

Olse Merksem HC: 

Bastiaenen Lars, Baeyens Rens, Janssen Carlos (4), Groenendijk Aron, Allaf Zaid (1), Dielen Sten (1), Koenraads Lars, Hayon Alexandre, Van De Moosdijk Jari (4), Van Den Bergh Simon (2), Doms Lennert (1), Smets Kristof, Van Den Bergh Yoeri en Bazoer Archedley (9)

H.C. Atomix: 

Claes Matthias (3), De Leus Levi, De Vis Toon (1), Delfosse Laurent (2), Hellemans Rens, Maetens Dario, Mendes Jasper, Radis Christophe (2), Rojc Blaz (7), Schroven Ben, Schroven Wouter (8), Smeijers Erik (3), Hayette Thibaut en Van Haesendonck Gaëtan (2)

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews