Wedstrijd Verslagen Heren

12/11 Atomix komt te kort tegen leider Kortrijk

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Gerrit Vertommen

Atomix nam het zaterdag op tegen Doornik. Ondanks een volle tribune (250 toeschouwers) konden onze heren het laken niet naar zich toetrekken.  Herpakken in de laatste 2 wedstrijden van de heenronde is de boodschap om niet uit te boot te vallen voor de play-offs.

Lees meer...

22/10 Atomix brengt de punten mee uit Merksem

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Gerrit Vertommen

Zaterdag avond nam Atomix 1 het op in en tegen Merksem.  In sporthal De Rode Loop scoorde Toon De Vis meteen het eerste doelpunt.  Het werd een gelijkopgaande eerste helft met Atomix meestal licht op voorsprong.  Er werd veel gescoord wat leidde tot een 17-17 stand aan de pauze.  De 2de helft vond Atomix het eerste kwartier veel moeilijker de weg naar doel, wat in een 22-22 stand resulteerde na 44 minuten.  Atomix doelman Vonckx pareerde dan enkele open kansen en afstandsschoten, waardoor Atomix enkele doelpunten kon uitlopen.  Met veel strijdlust konden onze jongens deze krappe voorsprong vasthouden en wonnen zo met 28-25.  Door het verlies van Doornik (tegen Kortrijk) zit de top 5 binnen de 2 punten.  Op 10 november (20u15) speelt Atomix zijn volgende wedstrijd thuis (Wespelaar) tegen Kortrijk.  Alle supporters op post uiteraard.

19/3 Liga verstevigt koppositie, volgend weekend starten barrages H1

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren

De liga nam het zondag in een rechtstreeks duel voor de eerste plaats op tegen eerste achtervolger Lebbeke.  Na een korte studieronde nam Atomix het heft in handen.  Er werd stevig verdedigd en via goed keeperswerk van Cedric en enkele mooie doelpunten van Ryan, Laurent en Jonas stond na een kwartier een 5-punten voorsprong op het bord. 

Lees meer...

11/12 Atomix wint van Visé

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren

Na de klinkende overwinning vorig weekend op verplaatsing tegen Eynatten, was vandaag HC Visé op bezoek in de Wespelaarse sporthal. Na een boeiende eerste helft ging de thuisploeg met 2 doelpunten voorsprong de rust in. Veel doelpunten na de pauze zorgden ervoor dat de overwinning nog relatief vlot in Haacht bleef.  Ook de liga en regio wonnen relatief vlot hun wedstrijd.  De dames konden het laken niet naar zich toetrekken.  Vanaf deze week neemt Kristof Briers het over als trainer met als doel de kentering in te zetten.

Lees meer...

13/11 Liga ploeg wint van leider Lebbeke

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren

De ligaploeg (een mix van jong geweld en ervaring) haalde zondag de volle buit op het veld van leider Elita Lebbeke.  Atomix zat onmiddellijk goed in de wedstrijd via enkel mooie afstandsworpen van Jonas Naveld en Thibaut Hayette.  Het eerste kwartier ging gelijk op zodat we een 5-6 score noteerden. 

Lees meer...

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews