Wedstrijd Verslagen

13/11 Liga ploeg wint van leider Lebbeke

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Vertommen Gerrit

De ligaploeg (een mix van jong geweld en ervaring) haalde zondag de volle buit op het veld van leider Elita Lebbeke.  Atomix zat onmiddellijk goed in de wedstrijd via enkel mooie afstandsworpen van Jonas Naveld en Thibaut Hayette.  Het eerste kwartier ging gelijk op zodat we een 5-6 score noteerden. 

Lees meer...

5/11Atomix knoopt opnieuw met de overwinning aan !

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Vertommen Gerrit

Na de verliezen in de competitie tegen Eynatten en Doornik en het verlies in de beker van België tegen Izegem, was het aan Atomix om vandaag op verplaatsing tegen Visé weer volop voor de overwinning te gaan. Onze jongens waren meteen goed bij de les en gingen rusten met een 12-18 stand. Deze voorsprong werd behouden in de tweede helft waardoor de 2 punten terug mee naar Haacht gingen.

Lees meer...

Zat 7 Okt Olse Merksem - Atomix Heren 1

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Florian Vertommen

Atomix blijft ongeslagen op verplaatsing!

De heren van Atomix hebben ook hun derde uitwedstrijd van het seizoen gewonnen. Zaterdagavond speelden ze in en tegen Olse Merksem. Na een overtuigend wedstrijdbegin kwam Atomix nooit echt in de problemen en bracht het met een 22-28 eindstand de punten mee naar Haacht.

Lees meer...

Zon 8 Okt: VHV U18 in UIlenspiegel 7 op 8

Categorie: Wedstrijd Verslagen Jeugd +14
Geschreven door Ive Schroven

De tweede  VHV competitie dag bracht ons naar Uilenspiegel Naast Uilenspiegel dienden we ook tegen Kortrijk te spelen. Deze hadden zich als laatste ploeg geplaatst voor de VHA. Groot was onze verbazing dat de twee beste spelers er niet bij waren bij Kortrijk. Ook bij Uilenspiegel ontbrak de grote pivot Artur. 

Lees meer...

Zat 23 Sept - Heren 1, Houthalen - Atomix

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Ive Schroven

Atomix wint na sterke 2de helft in Houthalen!

De heren van Atomix trokken op zaterdagavond 23 september naar Houthalen voor de 3de wedstrijd van het seizoen. De eerste helft bood met een 15-16 ruststand nog alle kansen voor beide ploegen. Het waren de bezoekers uit Haacht die na een sterke 2de helft de volle buit meenamen. Eindstand 26-36!

Lees meer...

Subcategorieën

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews