Wedstrijd Verslagen

19/5 Geslaagde clubdag, heren 1 halen play-off finale

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

Zaterdag stond de clubdag van Atomix op het programma.  Deze geslaagde dag kende als apotheose een rechtstreeks duel tussen Atomix en Kortrijk, beide in strijd om het 2 ticket om de play-off finale in 1ste Nationale.

Lees meer...

26/3 Dames en heren liga winnen, heren 1 verliezen in Kortrijk

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

De dames wonnen ook hun 2de play-off wedstrijd tegen Welta. Zondag 31 maart spelen ze om 18u tegen de 2de GBSK. Mits winst zetten ze een grote stap naar de titel. Alle supporters op post in sporthal Keerbergen.

De heren 1 kregen 24 doelpunten tegen in de 2de helft in Kortrijk. Dit resulteerde in een 39-33 nederlaag. Met nog 3 thuiswedstrijden is de top 2 zeker nog haalbaar.

De liga 1 speelde een sterkte 2de helt tegen Overpelt. Cedric stond goed te keepen achter een sterke verdediging. In aanval werd vanop alle posities gescoord. Met een 30-21 overwinning komt het jonge Atomix terug alleen op plaats 4. Proficiat ook aan Christophe Fruyt en Maniëlle met de geboorte van Guus.

De regio speelde verdienstelijk, maar verloor van Merksem.

24/2 Heren 1 winnen nu ook in Grâce-Hollogne

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

De heren 1 wonnen zaterdag hun laatste wedstrijd van de reguliere competitie.  De jongens van het coachduo Bertels - Lievens haalden het overtuigend met 25-36 cijfers en wippen zo naar de 2de plaats over Kortrijk dat niet kon winnen in Eynatten.  Doornik, Atomix, Kortrijk en Eynatten betwisten de play-offs die starten in het weekend van 16/17 maart.  Na een heen en terugwedstrijd nemen de nummer 1 en 2 van deze play-offs in een best of three tegen elkaar op met de titel een promotie naar Beneliga als inzet.  De liga 1 ploeg nam het zondag op tegen Merksem.  Na een moeilijke eerste helft, waar Atomix de handen vol had met het ervaren duo Riské/De Coster gingen onze jongens met 2 doelpunten in het krijt de rust in.  Ondanks een resem balverliezen en mindere schoten (en goede reddingen van de bezoekende doelman) bleef de thuisploeg hard werken in verdediging de 2de helft.  In de laatste minuten kon Atomix dat de ganse 2de helft enkele doelpunten achter lag een doelpunt voorkomen.  Merksem maakte dan terug gelijk.  In de laatste 5 seconden kon Pieter-Jan op verlengde tegenaanval nog tegenscoren om zo met 28-27 de punten thuis te houden.  Atomix krijgt door het verlies van Tongeren en Nelo (volgende tegenstander) terug de top 3 in zicht.

 

18/2 Atomix plaatst zich voor de play-offs

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

Het fanionteam bij de heren plaatste zich na een 34-30 overwinning voor de play-offs om mee te strijden voor de titel en een ticket voor de Beneliga volgend seizoen.  De wedstrijd startte gelijkopgaand (7-7 na 13 minuten).  Eynatten kende dan een sterke periode en nam een bonus van 6 doelpunten (11-17) bij de pauze.  Atomix hervond dan zijn sterke aanvalsspel en na 14 minuten in de 2de helft hingen de bordjes terug gelijk (20-20).  Eynatten sputterde nog even tegen, maar er was nog weinig te beginnen tegen de aanvalskracht die van alle hoeken kwam.  De Vis (11), Blaz (6) en Bisschop (6) waren de topschutters bij de thuisploeg.

De dames wonnen vlot in Kortessem (12-17).  De heren liga (geteisterd door heel wat blessures na de veldslag vorige week tegen Tongeren) gaven de schutters van Uilenspiegel te veel vrijheid en misten te veel open kansen om de overwinning te kunnen claimen (31-27).

11/02 Alle seniorenploegen winnen

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Gerrit Vertommen

De heren 1 maakten zaterdag de verre verplaatsing naar Kortrijk, het nummer 2 uit de stand.  Atomix start sterk (0-3), maar Kortrijk liet niet begaan wat leidde tot een 14-15 aan de rust.  Op minuut zeven plaatse Atomix een tussensprint (17-20) en liep stelselmatig weg tot 20-26 om uiteindelijk met 29-33 de punten mee naar Haacht te nemen.  Volgende week wacht met de komst van Eynatten terug een topduel. 

Lees meer...

Subcategorieën

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews