Wedstrijd Verslagen

Zon. 17 Sept: VHV in Neerpelt 7 op 8

Categorie: Wedstrijd Verslagen Jeugd +14
Geschreven door Ive Schroven

De eerste VHV competitie dag voor de Kadetten (U18) bracht ons naar Neerpelt.  Nelo is samen met Izegem de gedoodverfde titelkandidaat.  Als eerste match was er Nelo- Hasselt dat verrassend gewonnen wed door Initia.  Initia had zich maar met de hakken over de sloot had kunnen plaatsen voor de VHV -18A . Overschatting van Nelo , geluk van Hasselt?

Daarna moesten wij aantreden tegen Hasselt.

Lees meer...

Atomix wint in Eynatten Raeren en draagt zege op aan Andre Vertommen !

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Marc Goovaerts

Zaterdag 9 september om 10:00 was er de uitvaart van onze betreurde Secretaris Andre Vertommen en s’avonds om 20:15 reeds de eerste wedstrijd voor onze jongens.

Omstreeks 17:00 vertrok Atomix in Wespelaar richting sporthal Eynatten - Raeren voor zijn eerste wedstrijd en rentree in 1e nationale van de Belgische handbal competitie.

Lees meer...

Zat 9 sept - Atomix wint!

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Ive

Atomix wint in Eynatten Raeren en draagt zege op aan Andre Vertommen !

Zaterdag 9 september om 10:00 was er de uitvaart van onze betreurde Secretaris Andre Vertommen. 'S avonds was er de eerste wedstrijd voor onze jongens. 

Lees meer...

2/5 Atomix wint van Izegem na doelpuntrijke wedstrijd

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit

Zaterdagavond stond de voorlaatste competitiewedstrijd van Atomix tegen Izegem op het programma. Coach Gerrit Vertommen kon er deze maal niet bij zijn en dus nam T2 Gert-Jan De Vis het van hem over. Na een gelijkopgaande eerste helft liep Atomix helemaal weg in de tweede helft en won het nog met ruime 38-27 cijfers.

Lees meer...

24/4 Atomix geeft titel glans na felbevochten winst in Gent

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit

Zaterdagavond 22 april trok Atomix naar 'de rivaal' van het seizoen 'Don Bosco Gent'. Het werd een gelijkopgaande wedstrijd waarin Gent het meest op voorsprong stond maar Atomix er steeds in slaagde terug te komen en in 'money time' met 31-32 wist te winnen en beide punten als verdiend kampioen terug mee naar huis kon nemen.

Lees meer...

Subcategorieën

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews