Wedstrijd Verslagen

16/4 Atomix kan niet winnen van Sasja

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit

Zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd van de barrages op het programma.  Atomix ontving traditieclub Sasja in de sporthal van Wespelaar. Atomix startte sterk via doelpunten van Blaz en De Vis en liep zo tot 7-4 uit. 

Lees meer...

26/3 Atomix start sterk in de Barrages

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit

Zondag nam Atomix het in zijn eerste van 6 barragewedstrijden op tegen reeksgenoot Doornik.  Na 4 (nipte) nederlagen in de competitie was de thuisploeg erop gebrand om voor het eerst te winnen van deze ploeg.    Doornik opende de score via Beghin, maar Atomix toonde onmiddellijk zijn ambities via 3 opeenvolgende doelpunten (3-1). 

Lees meer...

19/3 Liga verstevigt koppositie, volgend weekend starten barrages H1

Categorie: Wedstrijd Verslagen Heren
Geschreven door Vertommen Gerrit

De liga nam het zondag in een rechtstreeks duel voor de eerste plaats op tegen eerste achtervolger Lebbeke.  Na een korte studieronde nam Atomix het heft in handen.  Er werd stevig verdedigd en via goed keeperswerk van Cedric en enkele mooie doelpunten van Ryan, Laurent en Jonas stond na een kwartier een 5-punten voorsprong op het bord. 

Lees meer...

11/3 Atomix behaalt ticket play- offs na winst tegen Merksem

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit

De heren 1 verzekerden zich door een vlotte overwinning tegen Merksem van een ticket voor de barrages.  Ook heren 2 wonnen, zij het niet zonder moeite, tegen Uilenspiegel waardoor ze de koppositie terug overnemen.  Deze staat volgende week (16u in Keerbergen) alweer op het spel in een rechtstreeks duel met Lebbeke.  De dames wonnen ook opnieuw en vinden zo aansluiting met de grote groep waardoor ze een belangrijke stap zetten in de strijd om het behoud.  Ook de U18 lieten zich positief opmerken met een zege tegen Waasmunster waardoor ze zich verzekerden van de Vlaamse finale in hun categorie.

Lees meer...

5/3 Minder weekend voor de senioresploegen

Categorie: Wedstrijd Verslagen
Geschreven door Vertommen Gerrit
Het was een minder weekend voor onze ploegen. Zowel heren 1, 2 als de dames moesten nipt het onderspit delven. Regio heren won wel en blijft zo de rangschikking aanvoeren. Volgende week zaterdag (20u15 in Keerbergen) spelen de heren 1 de beslissende wedstrijd tegen Merksem. Bij winst spelen ze de barrages voor de plaatsen in Beneliga volgend seizoen. In de huidige situatie zouden Doornik, Sasja en Tongeren de tegenstrevers worden.

Subcategorieën

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews