Nieuws Atomix

18/3 Uitnodiging clubdag Atomix

Categorie: Nieuws Atomix
Geschreven door Gerrit Vertommen
Aan alle ex-vedetten Atomix,
 
Op zaterdag 18 mei organiseert Atomix de jaarlijkse clubdag.
We starten al 's morgens om 10u met wedstrijdjes van de jeugdploegen (niet aangesloten spelers die occasioneel willen meespelen zijn hier ook welkom) en sluiten af om 20u15 met een cruciaal duel van het heren fanionteam met het oog op de titel en bijhorende promotie naar de Beneliga. Traditiegetrouw willen we zoveel mogelijk oud-spelers betrekken bij dit event. Daarom nodigen we jullie uit voor de wedstrijden tegen de huidige regio/liga ploeg dames en heren. Hieronder het volledige programma van de clubdag.

Lees meer...

18/3 Dames starten met overwinning in de play-offs, heren verliezen in Doornik

Categorie: Nieuws Atomix
Geschreven door Gerrit Vertommen

De dames hebben zaterdag vlot de maat genomen van eerste achtervolger Evergem (32-15) in de nacompetitie en nemen meteen 2 punten voorsprong op eerste achtervolger GBSK.  Ook de regioploeg volgde nadien het goede voorbeeld met een vlotte overwinning tegen de buren uit Leuven.  De heren 1 stonden voor een moeilijk verplaatsing naar Doornik.  Na een goede start (3-4) kende Atomix een zwak vervolg van de eerste helft.  Zowel aanvallend, als verdedigend liep het zeer moeizaam wat leidde tot een veelzeggende 15-8 ruststand.  Atomix herpakte zich nog enigszins, maar kon de kloof niet meer wegwerken.  Door het verlies van Kortrijk blijft Atomix 2de, maar dient volgende week wel best gewonnen te worden in Kortrijk om op koers te blijven voor de top 2.  De liga speelde iets te wisselvallig tegen het nummer 2 uit de stand (Nelo), met een logische 29-33 nederlaag tot gevolg.

26/2 Atomix dankt al haar vrijwilligers

Categorie: Nieuws Atomix
Geschreven door Gerrit Vertommen

Deze week is het week van de vrijwilliger. Een pluim voor alle bestuurders, trainers, scheidsrechters, ploegbegeleiders, truitjeswassers, (cafetaria)ouders, tafelzitters,... met een hart voor handbal en voor Atomix die onze club een fijne thuishaven maken voor alle leden zowel op sportief als extra sportief vlak

 

.

Subcategorieën