Instuif Start2Sport Keerbergen

Categorie: Activiteiten
Geschreven door Gerrit Vertommen

In samenwerking met alle Keerbergse basisscholen organiseren 5 sportclubs de instuif Start2Sport Keerbergen

Om de kinderen van het 1ste leerjaar uit de gemeente Keerbergen te laten kennismaken met het sportaanbod binnen de gemeente organiseert het consortium Start2sport gedurende een heel jaar initiatietrainingen waar de 5 deelnemende sporten afwisselend aan bod komen: volleybal, handbal, dans, badminton en basketbal.

Zo kunnen de kinderen zelf ervaren welke sport hen het meeste aanspreekt om daarna door te stromen naar de verschillende clubs.  Nadruk ligt op veelzijdige spel- en oefenvormen (concept multimove).

Om de kinderen kennis te laten maken werd voor de kinderen uit de basisscholen van Keerbergen (Gemeenteljke school, Atheneum en vrije school) afgelopen dinsdag een grote instuif georganiseerd waar ze konden proeven van het aanbod voor volgend seizoen.  We waren verheugd over het enthousiasme bij kinderen en juffen en hopen veel inschrijvingen te mogen noteren voor de sessies start tot sport volgend seizoen.  Zit je volgend jaar in het 1ste leerjaar in of dicht bij Keerbergen en wil je vanaf 6 september op zondagmorgen van 10u30 tot 12 uur meedoen: contacteer  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Om de kwaliteit van de begeleiding hoog te houden zijn maximaal 25 plaatsen beschikbaar! Eerst ingeschreven eerste bediend!.

 

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews