Hulp gevraagd voor Vlaamse Jeugdfinales Handbal

Categorie: Activiteiten
Geschreven door Marc Goovaerts

Beste Atomixers, medewerkers en sympatisanten,

Op zondag 17 mei organiseren Handbal Putte en AtomiX  de Vlaamse Jeugdfinales Handbal.

Om deze organisatie tussen de beste vlaamse ploegen van Kadetten, Miniemen en Pulpillen jongens en meisjes vlot te laten verlopen hopen wij als club op heel wat bereidwillige helpers beroep te kunnen doen.

Om dit in goede banen te leiden vragen wij iedreen die iets wil en kan bijdragen in de organisatie zijn beschikbaarheid in te vullen in de doodle.

Voornaamste slagzin is hoe meer medwerkers hoe korter de werkperiode voor iedere helper kan zijn.

Uiteraard willen wij de VHV en de andere Clubs tonen dat wij als Club heel wat aan kunnen, maar even belangrijk is dat we er een aardige opbrengst kunnen uithalen. De volledige opbrengst is volledig ten voordele van de jeugdwerking. (vergoedingen trainers, zaaluren, scheidsrechters, ...)

Bij deze dus een oproep om massaal in te schrijven op de doodle via deze link: http://doodle.com/z7vk2275r2qpe978

De verdeling van de werkzaamheden zal later worden besproken, maar het gaat vooral over logistieke hulp. Zoals: Infobalie, kassa, bonnetjes verkoop, toegangskontrole etc.. De Catering (eten en drank) is volledig in handen van de uitbater Cafetaria Klein Boom Putte. 

Ook zaterdag VM (tussen 9:00 tot 13:00 h) hebben wij helpers nodig om de zaal voor te bereiden voor zondag. (Publiciteit hangen, alles opstellen en klaarzetten etc).

Ook noodzakelijk: sponsors vinden voor dit bijzondere evenement. Met dit document kan je aan de slag. Hier een voorbeeld van een programmaboekje uit 2012.

Dank bij voorbaat.

Bestuur HC AtomiX en Handbal Putte.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews